Partytelt udlejning

Partytelt udlejning med eller uden opsætning og nedtagning - vælg også selv om i vil afhente eller have partyteltet leveret

Hjem » Teltudlejning » Partytelt udlejning

Partytelt udlejning

Partytelte består typisk af et tag og 4 sider i kraftig plastic (PVC). Disse telte kan sættes op af professionelle eller af jer selv derhjemme.

Partytelt leje landsdækkende

Partyteltene udlejes fra mange lokationer i landet. Du kan finde vores udlejningssteder i både København og Fyn, Jylland og så videre. For at leje fra en af vores partytelt udlejningssteder kan du navigere ind via produkterne ovenfor eller sende os en forespørgsel via formularerne.

Leje af partytelt med eller uden opsætning

Du kan selv vælge om vi skal sætte op, eller om i selv ønsker at klare det praktiske omkring teltopsætningen. Levering og transport gælder det samme. Transporten ved leje af partytelte kræver dog trailer eller varevogn, da de fylder en hel del.

Når du bestiller leje af partytelt online kan du selv vælge om der skal være opsætning og levering. Uanset om du vælger dette er vi klar til at rådgive omkring opsætning og nedtagning samt alt det andet pratiske ved lejen.

Lej partytelt med stort udvalg

Når du lejer partytelt har du også mulighed for at tilvælge udlejning af borde og stole og meget mere. Lej partytelt gennem BedreFest da det sikrer dig at du får en super god pris og at din leverandør med sikkerhed dukker op med teltet og har 100% styr på tingene.

Lej et partytelt med opsætning

Levering med opsætning, nedtagning og afhentning. – Hvis i lejer et partytelt med det hele bliver du mødt af professionelle opsættere. De opsætter teltet og du modtager den bedste og mest personlige service fra vores erfarne kundeservice. Priser fra 4.895,-

Udlejning af partytelt og sæt selv op

Når i lejer et af disse telte står i selv for opsætningen, men i bliver ikke ladt i stikken af den grund. Vores præcise opsætningsguides viser jer præcis, hvordan det skal klares. Der er ikke meget at være i tvivl om ved udlejning af partytelt, da teltet er lavet til at private kan sætte op selv.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)