Her finder du en lille inspirerende guide til at skabe en bedre fest når i lejer telt.

Pynt i teltet

Når du lejer et telt er det typisk kun inkl. de mest basale ting som gulv, varmere og grund-lys. For at skabe en hyggelig stemning er planter i teltet en god og nem løsning. Det kan være grankviste fra haven, lidt markblomster på bordene eller et par buketter. Der skal ikke meget til – planter skaber meget stemning. Balloner gør meget af den samme effekt, men det kan hurtigt komme til at se mere “kitsch” ud og børn der springer ballonerne kan være ret negativt for stemningen.

Ideer til pynt i telt er hermed opsummeret

  • Sæt nogle planter/blomster i teltet og på bordene
  • Ballonner

God belysning skaber hygge i teltet

Diskokugle udlejning er nemt med telt

Evt. en diskokugle kan også være en fed måde at give “lidt ekstra” – og den er nem at sætte op, hvis du skriver når du forespørger koster det ikke ret meget ekstra at få hængt den op når teltet bliver samlet.

Udlejning af uplights

Uplights kan skabe en meget flot effekt. Grundlæggende er uplights små LED lamper der lyser op ad siderne på teltet. De placeres rundt i teltet og lyser i varme farver – uden at skabe varme.

Lyskæder skaber god grundbelysning og pynter flot

Lyskæder er noget af det mest hyggelige man kan forestille sig i telt og kan bruges både ude og inde. Du kan forespørge diskokugle, uplights og ikke mindst lyskæder når du forespørger eller bestiller teltet.

  • Leje af diskokugle
  • Leje af uplights
  • Leje af lyskæder

Lyskæder er mest til ren hygge, uplights er lidt mere festlige. Discokuglen er en klassiker med super dansestemning til følge! – Discokuglen sætter ligesom en stemning fra starten…

Vigtigst af alt når du lejer telt og skal skabe hygge

Sørg for at have kandelabre, bloklys eller elektriske bloklys på bordene. Det skaber fantastisk varme i lokalet når der er levende lys på bordene og mellem gæsterne. Bloklys er altid en god løsning. Vær varsom med børn, levende lys og fulde voksne – i kan overveje at købe elektriske bloklys, der hvor børnene sidder.

Varme i teltet

Sørg for at have et par varme tæpper eller varme trøjer, hvis der er nogle af gæsterne der er mere kuldskære. Selv i et varmt telt kan der være meget udskiftning af luften, hvilket betyder at der kan være enkelte gæster der oplever let træk.

Der skal næsten altid være varmere til fest i telt. Der bliver koldt om aftenen – selv i de varme måneder.

Musik i teltet

Musikken er must-have. Et anlæg med baggrundsmusik er med til at skabe utrolig meget atmosfære. Bedrefest anbefaler typisk at der vælges lidt ekstra anlæg i forbindelse med udendørs arrangementer. De frie omgivelser betyder at lydtrykket fordeles over et større område. – Til fordel for naboerne…

Se mere under lydudlejning og højtalere

Omgivelserne

Med små effekter i haven eller området omkring teltet kan der opnåes en følelse af at der er gjort rigtigt meget ud af arrangementet. Herunder er der vist et par gode eksempler fra fest, hvor BedreFest typisk har været med til at arrangere og pynte op (kan forespørges).

Ginbar, champagnekøler, “ruteangivelser” og masser af flotte farver giver “lige det sidste”.