Teltudlejning inkl. opsætning og behagelig kundeservice

Lej et hyggeligt telt der passer perfekt til jeres arrangement.

  • Full service, bedrefest har tjek på detaljerne
  • Lej teltet inkl. varme, lys og evt. gulv
  • Skarpe priser samt venlig og erfaren kundeservice
  • Vi hjælper gerne med at vælge teltet
  • Reservér online nu - og ret til senere

Teltudlejning fra professionel leverandør. Elegante & certificerede telte leveres med halvt vinduer og halvt faste sider samt minimum 2 indgange.

Opstilles normalt onsdag eller torsdag og nedtages mandag eller tirsdag – eller efter aftale.

Vi kender behovet mht. varme, lys, gulv osv. Hvis i beskriver eventet til højre, så sørger vi for at i får det hele med. – Vi foreslår gerne den rigtige løsning.

Det siger vores kunder om leje af telt gennem BedreFest

mlade salic
02-09-2021
God service
BestillingLeverancenGenerelt
Andreas Seidler
10-09-2019
Meget tilfreds med Sally Malte og den sidste kvinde som jeg desværre ikke kan huske navnet på. De gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Der var styr på det hele fra start til slut. Malte var hele tiden hurtig til at fylde op i buffeten, styrede baren perfekt og rydde flot op ved bordene. Stor ros til Sally som hurtigt tog aktion da, vi havde lidt problemer med Magnus bare sad med sin mobil telefon hele tiden. Vi har fået stor ros for vores jubilæums fest fra vores gæster som var super tilfreds.. Der skal også lyde stor ros til DJ'en som også gjorde et rigtigt godt stykke arbejde og fik gang i festen
BestillingLeverancenGenerelt
Mikkel Havelund
14-08-2019
Super service med opstilling og nedtagning af jeres flinke personale
BestillingLeverancenGenerelt
Lenka Goldenberg
09-07-2019
Har været glad for alt ved jeres service, tak
BestillingLeverancenGenerelt

For os handler det om mere end teltudlejning

For at få den rette stemning hjælper vores festarrangører med alle de små tricks. Lad os sikre at i får mest for pengene med et telt der passer perfekt til arrangementet. Lej telt med det samme, der er prisgaranti og mulighed for at justere bestillingen indtil 5 dage inden arrangementet.

Lad BedreFest stå for hele din telt leje

Skal vi klare alt omkring teltudlejningen? Bestil det hele online og oplev Danmarks formentlig bedste full service teltudlejning.

Levering med opsætning, nedtagning og afhentning. – Hvis i booker Bedrefest til at stå for det hele bliver du mødt af professionelle der opsætter teltet og du modtager den bedste og mest personlige service fra vores erfarne kundeservice. Priser fra 4.895,-

Uanset arrangementet og jeres behov står vi klar til at hjælpe med det komplette arrangement. Du kan bestille hele festen online, men start med at booke teltet idag, så finder vi sammen ud af resten derfra.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelser, typer eller noget helt tredje. Alternativt kan du lave din bestilling nu, så justerer vi efter behov i fællesskab.

Lej et telt & oplev 100 % professionalisme

Telt leje med opsætning fra professionelle teltudlejnings-eksperter

Når du skal leje telt betyder teamet du lejer af en hel del! Din fest er afhængig af en problemfri telte udlejning. Vi arbejder internt med en 0-fejls politik. Din oplevelse ved leje af telt kan vi garantere vil bære præg af:

  • Overholdte aftaler og et venligt smil hele vejen!
  • Fleksibilitet i både teltleje og for resterende udstyr
  • Effektivitet og gode rammer – teknisk og praktisk
  • Vi går efter grundighed, venlighed og åbenhed

Vi sikrer dette gennem et skarpt IT-system, grundig opfølgning og “redundans”. Men hos BedreFest har vi altid en backup – for ting går galt, biler punkterer osv. Alt det ved vi – vi er din garanti for at der altid bliver fundet en løsning. Du får smertefri udlejning af telt og en Bedre Fest.

Vi laver udlejning af telt i samarbejde med de bedste leverandører!

BedreFest samarbejder tæt med leverandører indenfor udlejning af telt. De sikrer perfekt opsætning. BedreFest sikrer at i får det hele med. Hyggen og stemningen sikres med varme, lys, personale og pynt. Bemærk at BedreFest selv står for teltudlejning i Københavnsområdet fra vores festcenter i Glostrup.

Lej telt med varme, lys, borde, stole og gulv

Du kan leje alle dele til festen på hjemmesiden

Vi sørger for alt du skal bruge – som eksempelvis firkantede og runde borde med dug, polstrede stole i klassisk eller trendy design. Gasvarmere i pæn og simpel stil. Forskellige typer gulv og vi hjælper dig til at sikre at du får de rette produkter.

Som service tilbyder vi at justere mængden af borde, stole, duge og gasvarmere indtil 5 dage inden festen, afhængigt af lager, naturligvis. Desuden hjælper vi dig efter din booking med tilpasninger. – På den måde kan du være sikker på at få passende varme og det rigtige antal stole mv. Det aftales med vores festopsættere kort inden arrangementet.

Praktikken omkring opsætning af det lejede telt

Her er en kort opsummering over de vigtigste ting du skal vide omkring opsætningen for det lejede telt

Ved leje af telt for weekenden, bliver teltet leveret og opsat onsdag eller torsdag og nedtaget mandag eller tirsdag. Med mindre andet aftales.

Når vi opsætter har vi det fulde ansvar for sikring af teltet. Det eneste vi kræver er at der er et underlag der kan “slås spyd” i, hvis i bestiller leje af telt med græs som underlag. Desuden skal der være en meter på hver yderside af teltet.

Skal der bæres mere end 20 meter fra fast underlag er det vigtigt at i informerer om dette ved bestilling, vi skal have en ekstra person med til at bære ind. Dette koster typisk lidt ekstra, hvis du foretager en bestilling og skriver det vender vi straks tilbage med et tilbud på den lille justering.

Vi anbefaler en gasovn 20 kvm telt. Så f.eks. et 6*9 eller 5×10 m telt kræver 3 ovne. Dette afgøres også af årstid. Hvis teltet er meget stort kan vi lave andre typer opvarmning.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)