Teltudlejning inkl. opsætning eller opsæt selv til lavpris

Lej et hyggeligt telt der passer perfekt til jeres arrangement.

Teltudlejning full service, bedrefest har tjek på detaljerne inkl. varme, lys og evt. gulv partytelte, pagodetelte osv. - Vi hjælper jer med at vælge

Teltudlejning fra professionel leverandør. Elegante & certificerede telte leveres med halvt vinduer og halvt faste sider samt minimum 2 indgange.

Opstilles normalt onsdag og nedtages tirsdag – eller efter aftale.

Vi kender behovet mht. varme, lys, gulv osv. Hvis i beskriver eventet til højre, så sørger vi for at i får det hele med. – En selvfølge når du lejer gennem BedreFest

Læs mere om teltudlejnings-service og den stemning vi medbringer til jeres fest

For os handler det om mere end teltudlejning

Teltet er en god måde at undgå slidte gulve derhjemme. For at få den rette stemning kender vi alle de små tricks – og vi deler gerne ud. Desuden kan vi sikre at i får mest for pengene, vi kan finde et telt der passer perfekt til arrangementet.

Lej festtelt til lav pris budget versionen kan eksempelvis klares med gør det selv telt

I skal holde arrangementet i et telt – men har i styr på det hele? – Varme, opdækning, gulv, pynt, personale osv.? Der er ekstra meget at tage stilling til når man skal holde sin fest i et telt. Bedrefest er eksperter i at få det hele med. – Så tag os med i beslutningen og lad os hjælpe jer, så i ikke risikerer at stå med kolde fødder på dagen. Jeres fest bliver både billigere og bedre når i har de digitale fest-eksperter med på råd. Vi kender svarene på jeres udfordringer.

Prof telt med rigtige ruder – virker hele året & hele natten

Fest på budget eller “den fulde pakke”?
BedreFest stiller ingen krav til jeres budget, men vi har erfaring med at lave et godt match – og sikre at i får det rette mix til festen. Teltet kan være alt fra en hyggelig almindelig party-telt eller forvokset pavillon over et elegant pagode-telt med inner lining til faste ruder. Uanset – vi vil gerne hjælpe jer med at træffe den rette beslutning ud fra tidspunt, årstid og ikke mindst budgettet.

Vi løser opgaven i samarbejde med de bedste leverandører!

BedreFest handler med 3 forskellige leverandører af telte. Teltudlejerne er eksperter i opsætning af skelet og teltdug, vi tager os af hyggen og detaljer – varme, lys, personale og pynt.

Små detaljer som navneskilte kan være med til at pynte og skabe ekstra atmosfære. Vi bruger alle de små tricks når det kommer til jeres arrangement. Vores kompetence er jeres fest – og vi elsker telt-fester.

Skriv i kontaktformen, hvis der er andet vi kan hjælpe med, så hjælper vores fest-eksperter gerne.

Udlejningen er meget mere end et telt! Vi sørger for alt fra lyskæder til lounge møbler, en candy-bar til børnene, ballonner og eller flotte discokugler. Desuden sørger vi for god lyd og en passende temperatur – uanset årstid. Men også levende lys – fakler, båltønder, stearinlys og meget mere. Vi ved hvad der skal til for at jeres fest bliver helt perfekt.

Sådan fungerer det:

  • Udfyld formular

  • Vi finder telt mm. til arrangementet

  • I modtager tilbud på det vi anbefaler - ofte med muligheder for tilvalg. Jeres budget er vores budget

  • Et par dage inden arrangementet står der et flot telt klar

Hvornår har jeg teltet?

Såfremt du ønsker at leje teltet for weekenden, bliver teltet leveret om onsdagen og afhentet tirsdag.

Godkendte telte

Vores leverandører bruger nye godkendte telte – godkendt i forhold til brandmyndigheder og overholder regler for telte til private arrangementer.

Pavilloner er en anden sag – disse bruges typisk til dagsarrangementer eller tidlig aften og typisk kun i høj-sommeren. Ofte er dette primært simpel opsætning af vores unge dynamiske folk.

Hvor meget plads skal der til?

Udover pladsen til teltet bør der som udgangspunkt være to meter fri plads rundt om teltet.

Underlag

Der anvendes typisk gråt plastik gulv, som følger tærrænet.

Teltet kan opstilles på hårdt underlag f.eks. fliser eller asfalt, men her er der ofte behov for ballast til fastgøring. Det koster ofte lidt ekstra og kan skrives ved bestilling – ellers spørger vi om det inden arrangementet.

Hvad kan teltet anvendes til?

Du bør beskrive nøje, hvis der skal tilberedes mad i teltet – hvis det skal bruges til festival eller lignende, har vi specielle telte til dette.

Vinduer og døre

Såfrem teltet er til mere end 6 gange 6 meter leveres det med to indgange. Dvs. hvis der er mere end ca. 30 personer til arrangementet.

Typisk er opsætningen halvt vinduer og halvt faste sider.

Kan vi selv opstille teltet?

Som udgangspunkt kan i selv opstille pavillioner, men ikke teltene.

Teltopstilling er hårdt og kræver erfaring – der er mange løft og arbejde i højden. En lille fejl i starten kan betyde at man bruger mange ekstra timer.

Telt opstillings-teams’ne er vant til at samarbejde. De håndterer med stor grad af sikkerhed og effektivitet. Derfor ingen hjælp til selve opstillingen, men ved lang transport ind til lokation, er det billigere, hvis i kan stille hjælpere til rådighed i forbindelse med transporten.

Hvor langt bærer i teltet?

Som regel kan man køre en bil meget tæt på der hvor teltet skal stå. Men der er typisk 10-20 meters transport inkl. i de fleste tilbud. Hvis teltet skal bæres meget langt kan i med fordel nævne det tidligt i forespørgselen.

Varme og pynt

Vi anbefaler en gasovn pr. løbende 3 m telt. Så f.eks. et 6*9 m telt kræver 3 ovne. Dette afgøres også af årstid, men vi giver typisk tilbud inkl. en ovn pr. 3 meter telt. Hvis teltet er meget stort kan vi lave andre typer opvarmning.

Pynt og hygge bliver leveret med lys, blomster, planter osv. Vi stiller ofte med en eventkoordinator som har erfaring med at skabe hygge og en god atmosfære.

Billeder fra teltfest i Gurre – med BedreFest som arrangør

Eksemplet er fra en fest med low-budget festtelt. Generelt var fokus for denne fest en flot eftermiddag i solen. Teltet var booket i troen på at det blev flot vejr – hos bedrefest kan vi altid trylle “last-minute”, hvis vejret eller lignende ikke arter sig.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)