Udlejning af duge

Hjem » Borde og stole udlejning » Udlejning af duge

Leje af duge til fest og event

Vi tilbyder leje af duge i forskellige typer og til alle typer borde – du kan leje duge til runde borde eller leje duge til firkantede borde.

Udlejning af duge i hele landet

Med flere udlejningssteder i Danmark tilbyder vi udlejning af duge i Jylland og på Sjælland. Der er ofte langt flere muligheder når det kommer til at leje duge end du kan finde online. Dette skyldes at duge udlejningen er et underprodukt til vores leje af borde og stole.

Leje af runde duge

Runde duge udlejning tilbydes fra alle butikker. Med leje af runde duge og dertilhørende borde får i en flot og elegant stil. Især de klassiske hvide duge giver en super god stil og et meget lækkert udtryk til festen. Leje af runde duge er både oplagt til bryllup og mange andre typer arrangementer.

Duge udlejning i forskellige farver

Du kan leje duge i flere farver gennem bedrefest. På hjemmesiden har vi fokuseret på de typiske valg – især leje af hvide duge, men i hver eneste af vores duge udlejninger har du mulighed for at finde leje af andre farver duge. Hvis du kontakter os angående udlejning af duge i andre farver kan vi rådgive omkring de bedste butikker i vores sortiment som har udlejning af farvede duge.

Leje hvide duge

Den hvide dug findes hos bedrefest i mere eller mindre alle udlejninger der har telte, service eller borde og stole. Både i runde og firkantede. Dette skyldes at langt de fleste vælger en klassisk hvid dug til festen.

Leje duge – udlejning der sikrer dig når du skal holde fest

Gennem mange år har vi tilbudt at hjælpe med den optimale udlejning af duge til fest. Vi har derfor samlet nogle råd i forbindelse med leje af duge til fest. Råd som alle vores leverandører læner sig op ad.

  • Pak ikke dugene i plastik
  • Sørg for ikke at “klemme dugene” når de pakkes
  • Påfør straks efter festen vaskemiddel på de pletter der er kommet – om ikke andet “for miljøets skyld”

Lej duge fra BedreFest

Vi er klar til at rådgive dig når du skal leje duge til festen eller eventet. Skriv eller ring til os, vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)