Hos bedrefest tilbyder vi både at hjælpe med at foreslå teltstørrelse, foretage en opmåling af for at sikre du har nok plads – og vi lader dig bestille det telt du føler for. Udlejning er på dine præmisser, men med vore hjælp og guidance – hele vejen. I 2017 og 2018 har vi hjulpet mere end 500 fester med at finde den rette løsning.

Guiden er lavet til fester med op til ca. 200 personer. Bliver i mere det bør i formentlig tage kontakt på info@bedrefest.dk

Få hjælp til opmåling af teltet (kun på Sjælland. Pris 750,-)

Få et tilbud på teltet til din fest

Vælg selv et telt tilbud og bestil direkte

Teltstørrelse til dit event

Hvor stort skal teltet være?

Når i skal vælge størrelsen på teltet skal i, først og fremmest, tænke på: Hvor mange bliver i – og hvad der skal være i teltet ud over mennesker?

Siddende gæster

Tommelfingerreglen er lidt over 1 kvm. pr. spisende gæst. Dertil kommer evt. plads til bar, dansegulv osv.

Stående 

Her anbefaler vi ca. 0,8 kvm pr. person.

Det er typisk fester, hvor gæsterne er stående er der behov for mindre plads – tapas, foodtrucks, fremvisninger eller lignende, ofte med højborde.

Andet i teltet

I har behov for ekstra plads, hvis i forventer at der skal være plads til bar, dansegulv, buffet eller gavebord. Et bord kan hurtigt tage ca. 5 kvm.

Telttyper

Hvilken type telt skal man vælge?

I langt de fleste telte er det rigeligt fint med et klassisk telt med vægge og ruder. Vores mest standard pakke med telt er anbefalet til ca. 90% events.

Standard teltet inkl opsætning, gulv, lys og varme dækker behovet rigeligt fint. Der er gode ruder og fin akustik.

Hvis i ønsker et mere særligt telt kan man gå over i pagode eller beduin telte. Disse koster lidt mere og kan forespørges på info@bedrefest.dk. Men ofte er de ekstra penge bedre investeret i eksempelvis buketter, planter eller lignende til indretning af teltet.

Indretning og hygge

Varme i teltet

I Danmark kan der godt være koldt – selv i de varme perioder er det en god idé at have gasvarmere i teltet. Det er en rigtig god idé at sørge for varmere til teltet – de skal også gerne have lidt plads, men følger med i de fleste pakker hos bedrefest.

  • Hos Bedrefest booker du næsten altid komplette pakker med lys, varme – og alt opsat, klar til at holde fest.

Indretning af telt 

Hvis i holder festen i en have eller lignende kan man ofte klare sig med nogle

Borde, stole og service