Fra: DKK3.295

3x9m telt-pavillion (27 kvm)

Opstilling af teltet * 

Evt. transport omkostning beregnes på næste side når vi kender dit postnummer

Vejrsikring

Gulv i teltet

Udlejning af stole

Udlejning af borde

Alt til bordet

Leje af borde bænkesæt til ca. 8 pers (180 eller 220 cm)

Belysning i telt

Gasvarmer (kraftig varmer til telt og lignende)

Festmusik

Fest tilbehør

Ofte stillede spørgsmål for teltudlejning

Transport - leveret eller hent selv

Du kan vælge at afhente selv eller få leveret udstyret.
Når vi kender dit postnummer kan vi beregne prisen.
Det er tungt udstyr, hvis du selv skal afhente skal du sikre dig at vægten ikke overstiger det du kan have i traileren. (Du kan se vægt på produkterne)

Opsæt selv

Du kan vælge selv at opsætte dit telt. På denne måde sparer du mange penge.

Der medfølger både gode guidance fra BedreFests medarbejdere.
Desuden er alt farvekodet.
Med mere end 10.000 gør-det-selv udlejninger indenfor musik, telte og meget mere ved vi hvordan man gør det brugervenligt!

Udstyret afhentes i Ringsted - Sleipnersvej 17 - 4100 Ringsted. Alle dage 8-16 kun efter aftale.

Vi har også lager i Ringsted og Vordingborg efter aftale kan afhentes her. (skriv i checkout, så sikrer vi at der er ledigt udstyr og bekræfter).

BedreFest opsætter

Når du bestiller teltet kan du naturligvis også vælge at få det sat op af professionelle.
Vores kollegaer er professionelle håndværkere eller meget erfarne fest professionelle.
Du modtager med denne løsning en forsikret leverance der står uanset vind og vejr.

I tvivl om noget andet?

Du kan altid fange os på 70268808 eller på info@bedrefest.dk
Hvis du ønsker at møde en festekspert holder vi til på Sleipnersvej 17 i Ringsted.
Hvis du booker nu kan du altid som minimum annullere ordren i 5 dage helt uden videre.

Hvornår har jeg teltet?

Du har typisk teltet i 2-3 dage (en brugsdag).

Den typiske lejeperiode er over weekenden. Dermed bliver teltet opsat/leveret/udleveret eksempelvis om onsdagen og afhentet mandag. Men det fungerer efter aftale, du kan vælge din foretrukne periode når du bestiller og angive dato for festen - så sørger vi for at teltet er klar i god tid og i har tid til oprydning og rengøring inden afhentning.

Sikkerhed, forsikring og godkendelse

Vores leverandører bruger nye godkendte telte - godkendt i forhold til brandmyndigheder og overholder regler for telte til private arrangementer.

De mindre pavilloner og foldetelte - bruges typisk til dagsarrangementer eller tidlig aften og typisk kun i høj-sommeren. Disse varierer i forhold til hvilke krav de overholder. Vær opmærksom på at vælge professionelt udstyr til messer og lignende. Du kan se detaljer i beskrivelserne.

Hvis du selv sætter op er det vigtigt at i anvender stormsikringerne korrekt. Uanset hvor godt vejrudsigten tegner skal i gøre det ordentligt!

Hvor meget plads skal der til?

Udover pladsen til teltet bør der som udgangspunkt være 2 meter fri plads rundt om teltet. I nogle tilfælde kan dette klares med mindre efter aftale. Men sørg for at kontakte os, hvis i er i tvivl.

Bemærk at "lovgivningen for transportable konstruktioner" kræver at der altid skal være minimum 50cm mellem telt og bygning. Overhold reglerne - de er ikke lavet for sjov.

Underlag

Der anvendes typisk gråt plastik gulv, som følger tærrænet. Vi tilbyder flere typer - alle er sikre og gode gulve som kan bruges på de fleste typer underlag.

Teltet kan opstilles på hårdt underlag f.eks. fliser eller asfalt, men her er der ofte behov for ballast til fastgøring. Det koster ekstra og det er vigtigt at der er styr på det ved bestilling. Vi skal bruge omkring 1500 kg. ballast til 50 kvm. telt, hvis vi ikke kan slå 60 cm spyd (pløkker) i.

Hvad kan teltet anvendes til?

Disse telte er til fest, event og lignende, hvor folk spiser og hygger. Teltene du ser her er ikke til madlavning, med mindre det tydeligt er beskrevet. Hvis i skal bruge telt til madlavning, festival eller lignende, har vi specielle telte til dette. Skriv til os, så hjælper vi.

Vinduer og døre i teltet

Såfremt teltet er til mere end 30 kvadratmeter leveres det typisk med to indgange. Dvs. hvis der er mere end ca. 30 personer til arrangementet.

Typisk er opsætningen halvt vinduer og halvt faste sider - eller primært vinduer. Du får hurtigt en fornemmelse på billederne.

Hvor langt bærer i teltet?

Som regel kan man køre en bil meget tæt på der hvor teltet skal stå. Men der er typisk 10-20 meters transport inkl. i de fleste tilbud. Hvis teltet skal bæres meget langt kan i med fordel nævne det tidligt i forespørgselen.

Varme, hygge, lys og pynt

Vi anbefaler en gasovn pr. løbende 15 kvm telt. Så f.eks. et 5*10 m telt kræver 3-4 ovne. Dette afgøres i høj grad af årstiden. Hvis i booker for mange eller for få gasovne kan vi tilpasse op til arrangementet.

Pynt og hygge bliver leveret med lys, blomster, planter osv. Vi stiller ofte med en eventkoordinator som har erfaring med at skabe hygge og en god atmosfære.

Der medfølger altid en meget basic lille baggrundslampe i teltet, så der ikke bliver helt mørkt ud på aftenen.

Det siger vores kunder om os

mlade salic
02-09-2021
God service
BestillingLeverancenGenerelt
Andreas Seidler
10-09-2019
Meget tilfreds med Sally Malte og den sidste kvinde som jeg desværre ikke kan huske navnet på. De gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Der var styr på det hele fra start til slut. Malte var hele tiden hurtig til at fylde op i buffeten, styrede baren perfekt og rydde flot op ved bordene. Stor ros til Sally som hurtigt tog aktion da, vi havde lidt problemer med Magnus bare sad med sin mobil telefon hele tiden. Vi har fået stor ros for vores jubilæums fest fra vores gæster som var super tilfreds.. Der skal også lyde stor ros til DJ'en som også gjorde et rigtigt godt stykke arbejde og fik gang i festen
BestillingLeverancenGenerelt
Mikkel Havelund
14-08-2019
Super service med opstilling og nedtagning af jeres flinke personale
BestillingLeverancenGenerelt
Lenka Goldenberg
09-07-2019
Har været glad for alt ved jeres service, tak
BestillingLeverancenGenerelt
Helene Christensen
05-07-2019
Alt kom som aftalt, også selv om at jeg var sent ude. På alle måder helt tilfreds.
BestillingLeverancenGenerelt
Shazia Raza
02-07-2019
Super god service ...Hurtige til at svare på spørgsmål
BestillingLeverancenGenerelt
Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)