BETINGELSER

Hvad koster det at være samarbejdspartner? 

Som samarbejdspartner er der ingen omkostning forbundet – andet end kommission af de salg der bliver lavet gennem portalen.

Hvordan fungerer det at være partner?

BedreFest beregner en mindre kommission af hver omsat krone gennem portalen gennem vores samarbejdspartnere herfra kaldet “partnere”.

Hvad leverer partnere i BedreFest?

Der formidles gennem BedreFest mange typer af produkter og services af forskellig type og specificitet. Herefter fælles benævnt “services”.

Hvad er kravene til partnere?

Som partner hæfter i for arrangementer der er lavet hvor jeres produkter eller services indgår. I samarbejdet forventer BedreFest at i som partnere altid handler i overensstemmelse med god forretningsskik og i tråd med dansk lovgivning. Portalen kan ikke associeres med nogle former for amoralsk forretningshåndtering.

Manglende leverance fra en partner

Hvis i ikke kan levere en vare eller en servicesydelse og BedreFest lider et tab i forbindelse hermed stilles i erstatningsansvarlige, overfor kunden direkte såvidt muligt. Eller direkte overfor BedreFest i forbindelse med skade på kundeforhold eller ved behov for booking af alternativ løsning for at imødekomme kunden. I kan også blive stillet til ansvar for den arbejdsindsats der er brugt fra BedreFest medarbejderes side, såfremt BedreFest vælger det.

I er 100% som partnere ansvarlige for at levere de produkter der er aftalt.

Hvad betyder manglende leverance og hvordan kan vi komme ud for det?

Hvis i godkender en aftale overfor en kunde og denne ikke bliver opfyldt vil det være at betragte som en manglende leverance.

Betalingsformer og fakturering

Kunden betaler ofte direkte til partner (din virksomhed). Betalingen til partneren fra en kunde er usammenhængende med det skyldige krav fra BedreFest (du skal selv sørge for at få din betaling, vi opkræver provision uanset). Partneren kan opkræve betaling fra kunden jf. egne handelsbetingelser, såfremt kunden godkender disse direkte med partneren. Men BedreFest opkræver betaling i slutningen af måneden for arrangementet. Herved kan betalingsbetingelserne opfattes som løbende måned plus 8 dage.

BedreFest tager også nogle gange imod betaling og betaler partneren jf. løbende md. +30 dage. Her kan fra BedreFest efterspørges en faktura på det påløbende beløb fra partneren.

Priserne for partnere

Når bedrefest sælger dine varer betaler du en af følgende kommissionssatser – det måles ned på produktniveau, hvis du er i tvivl om kommissionssatser er vi altid klar til at tage en snak om det:

10 %: Primært mandskab (høje variable omkostninger)

Opsætninger, personale, mandskab, kok, dj uden anlæg, fotograf, …

Desuden: Catering, bar

20 %: Kombinerede leverancer

Mobildiskotek, helstegt pattegris, teltudlejninger, service

30 %: Ren udlejning (lave variable omkostninger)

Telte, varmere, musikanlæg, lys, stole, borde, bænke, grilludlejning …

Vil du selv med til at sælge varen? – Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til at tilbyde dig mulighed for at være med i salgsprocessen for større opgaver.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)