Partnerskabs cases

I samarbejde med DarkMoon og Flotte telte leverer vi mere end 50 telte hvert år. Desuden har vi årligt omkring 100 ordrer med lys, lyd og andet indenfor AV. Samarbejdet har varet i mange år og det sker at vi også lejer direkte fra hinanden eller spørger om hjælp til alt fra telt-gulv anbefalinger til leje af mikrofoner direkte. Et gnidningsfrit og simpelt setup betyder gode vibes gennem mange år.

“Med BedreFest og LejAnlæg har vi markant mere at lave – især de ekstra ordrer i low-season gør en stor forskel for vores forretning. Med en fast strøm af kunder kan vi mærke at samarbejdet gør forskel – desuden er det altid behageligt at arbejde sammen med det professionelle og imødekommende team i København. Der er ingen smalle steder og jeg kan anbefale et samarbejde til enhver tid.”

Ejer, Jacob

Dark-moon og Flotte-telte

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)