Teltudlejning i Auning

Skal i have fest i Auning og tænker i at leje et telt? Vi er leveringsdygtige med telte, varmere, borde og stole i Auning. Der er mulighed for at bestille telt – med eller uden opsætning i Auning. Og! Bedrefest har altid ledige telte i Auning, da vi samarbejder med nogle erfarne partnere og har håndteret hundredevis af telt bookinger – herunder kan vi levere kvalitetstelte i Auning..

Teltudlejning i Auning der garanterer et hyggeligt arrangement

  • Gennemsnitlig kunderating 9,2

  • 100% hygge garanti

  • Mere end 100 teltudlejninger pr. år!

Bestil et hyggeligt telt til dit arrangement i Auning

Hvis i er interesserede i at høre mere om hvordan vi bedst kommer videre plejer vi at tage et kort indledende telefonmøde. På baggrund af dette telefonmøde laver vi et tilbud til jeres arrangement. Herefter vil vi lynhurtigt kunne have aftalen på plads. Hvis i har brug for opmåling i Auning har vi mulighed komme forbi og opmåle arealet i haven.

 

Læs hvad andre kunder har synes om deres arrangement

mlade salic
02-09-2021
God service
BestillingLeverancenGenerelt
Andreas Seidler
10-09-2019
Meget tilfreds med Sally Malte og den sidste kvinde som jeg desværre ikke kan huske navnet på. De gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Der var styr på det hele fra start til slut. Malte var hele tiden hurtig til at fylde op i buffeten, styrede baren perfekt og rydde flot op ved bordene. Stor ros til Sally som hurtigt tog aktion da, vi havde lidt problemer med Magnus bare sad med sin mobil telefon hele tiden. Vi har fået stor ros for vores jubilæums fest fra vores gæster som var super tilfreds.. Der skal også lyde stor ros til DJ'en som også gjorde et rigtigt godt stykke arbejde og fik gang i festen
BestillingLeverancenGenerelt
Mikkel Havelund
14-08-2019
Super service med opstilling og nedtagning af jeres flinke personale
BestillingLeverancenGenerelt
Lenka Goldenberg
09-07-2019
Har været glad for alt ved jeres service, tak
BestillingLeverancenGenerelt