• Højtalerudlejning er inkl. alle kabler

  • Der er indbygget forstærker i alle anlæg

  • Du får stativer og kabler med når du lejer

Lydudlejning i København og omegn

Med samarbejdspartnere i København og omegn har Bedrefest mulighed for at tilbyde både Jukeboks udlejning, udlejning af højtalere og meget mere i København.

Du kan leje små og store musikanlæg. Lydudlejningen er en af vores stærkeste kompetencer, vi tilbyder små anlæg til private fester til store koncert anlæg. Du har altid mulighed for at kontakte lejanlæg, hvis du skal bruge et anlæg der ikke findes på hjemmesiden.

Lys udlejning i København

Der er også mulighed for at leje lys til jeres fest gennem bedrefest. Vi tilbyder en række af fede lys udlejning pakke muligheder. Med disse får du fedt lys der understøtter feststemningen og temaet til din fest. Foruden mulighederne for at leje lys og røg er der mulighed for at kontakte os, hvis du ønsker noget mere specialiceret udstyr.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)