Mobildiskotek i Auning

Skal i have fest i Auning og tænker i at booke et mobildiskotek? Vi er leveringsdygtige med DJ’s og mobildiskotek i Auning. Der er mulighed for at bestille DJ og Mobildiskotek i Auning. Og! Bedrefest har altid ledige mobildiskoteker i Auning, da vi samarbejder med nogle erfarne partnere og har håndteret tusindevis af DJ bookinger – herunder en række i DJ’s i Auning..

DJ i Auning der skaber ømme fødder

  • Gennemsnitlig kunderating 9,2

  • 100% dansegaranti

  • Mere end 2.000 musikarrangementer pr. år!

Book en erfaren DJ til dit arrangement i Auning

Hvis i er interesserede i at høre mere om hvordan vi bedst kommer videre plejer vi at tage et kort indledende telefonmøde. På baggrund af dette telefonmøde laver vi en musikprofil til jeres arrangement. Herefter vil DJ’en hurtigt kunne udvælges. I nogle tilfælde kan vi tilbyde at DJ’en i Auning har mulighed for at mødes face to face og gennemgå detaljerne for jeres fest.

 

Læs hvad andre kunder har synes om deres arrangement

Andreas Seidler
10-09-2019
Meget tilfreds med Sally Malte og den sidste kvinde som jeg desværre ikke kan huske navnet på. De gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Der var styr på det hele fra start til slut. Malte var hele tiden hurtig til at fylde op i buffeten, styrede baren perfekt og rydde flot op ved bordene. Stor ros til Sally som hurtigt tog aktion da, vi havde lidt problemer med Magnus bare sad med sin mobil telefon hele tiden. Vi har fået stor ros for vores jubilæums fest fra vores gæster som var super tilfreds.. Der skal også lyde stor ros til DJ'en som også gjorde et rigtigt godt stykke arbejde og fik gang i festen
BestillingLeverancenGenerelt
Mikkel Havelund
14-08-2019
Super service med opstilling og nedtagning af jeres flinke personale
BestillingLeverancenGenerelt
Lenka Goldenberg
09-07-2019
Har været glad for alt ved jeres service, tak
BestillingLeverancenGenerelt
Helene Christensen
05-07-2019
Alt kom som aftalt, også selv om at jeg var sent ude. På alle måder helt tilfreds.
BestillingLeverancenGenerelt