Musik til festen

Musikere, bands og DJ’s. Samt alt i lys og lyd udlejning: Musikudstyr, DJ udstyr…

  • Vi ved hvordan man skaber et fyldt dansegulv
  • Få uforpligtende vejledning til dit arrangement
  • Vi kan hjælpe uanset budget og størrelse!

Musikudlejning og udlejning af DJ’s, mobildiskoteker og bands.
Vi har udlejning af lyd, lys og musik til alle typer arrangementer. Vi har musikudlejning til bryllupper, firmafest og privatfester.

Bedrefest kan hjælpe med at sørge for at musikken passer til behovet – og giver en god lyd og stemning under hele arrangementet. Bedrefest startet af ejerne af LejAnlæg.dk og tidligere ejer af LejDJ.dk, så vi ved lidt om musikudlejning til fester og events.

Mest populær musik til festen

Vi har ekspertise indenfor mange typer events. De mest populære valg er:

Landsdækkende udlejning af musikudstyr

Gennem samarbejde med LejAnlæg kan du leje 6 steder i Danmark

Den bedste DJ booker du gennem BedreFest

Vi har gennem tiden booket mere end 1.000 DJ’s til alle typer arrangementer

Vores mest populære tilbud indenfor musik til festen:

Diskotek udlejning – udlejning af mobildiskotek og dj

Med udlejning af mobildiskotek og DJ’s kan du få både intensiv dansemusik, hård bas eller let baggrundsmusik. Vi tilbyder alt fra let lounge musik til firserhits midt på natten. Alle DJ’s er klar til at give gæsterne det der passer til festen. Diskotek udlejning og mobildiskoteket kommer typisk inkl. lysshow og musikudstyr. Det betyder at mobildiskotek er en all-in-one pakke til festen. Hvis i lejer en dj som spiller så god dansemusik at i må danse længere end planlagt så er vi altid klar til at finde en løsning så i kan foresætte festen.

Lydudlejning – dj udstyr udlejning til fester og events

Musikudstyr udlejning og udlejning af lys. Fra de bedste leverandører på sjælland får du fantastisk service og gode priser. Der er mulighed for at leje DJ udstyr som den klassiske CDJ-2000 og andre dj instrumenter. Hvad angår musik og lydudlejning er bedrefest godt dækket ind takket være samarbejdet med lejanlæg. Igennem LejAnlæg og partnere tilbyder vi en række af gode tilbud i hele landet. Du kan blandt andet leje soundbokse, lysudstyr og naturligvis højtalere til fest.

Musikudlejning til bryllupper og bryllupsfester

Bedrefest er specialister i bryllup og bryllupsfester. Vi har alt i både udlejning af musikudstyr og udlejning af kunstnere og artister. Bedrefest kan være med til at skabe en bryllupsfest med et fyldt dansegulv. På Bedrefest finder du også lysudlejning til bryllupsfesten. Herunder hyggelig baggrundsbelysning. Du kan læse mere om udlejning til bryllupper her

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)