Cocktail catering og bar til fest

Professionelle cocktails som skaber rammerne for en god fest

Cocktail catering der har bred erfaring der laver de bedste cocktails med stor passion

Cocktail catering i en kombination af de bedste ingredienser og de mest erfarne bartendere.

Med friskpresset limesaft og en hjemmelavet sukker-sirup samt farverige frugtfade stilles der en elegant bar op. Bartenderne har årevis erfaring fra de bedste barer og drinks’ne bliver lavet præcis som gæsterne vil have det.

Typisk 4-5 timer fri bar med lækre cocktails. Altid mulighed for alkoholfri og et par signatur-cocktails fra bartenderne.

Få et tilbud på en DJ der passer til din fest

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY

Book bar, fadøl og cocktails med det samme

Læs mere om vores cocktails og den atmosfære bartenderen skaber

Bartendere

Københavns fineste tendere står klar til at give dig den bedste betjening. Med mere end 50 tendere har vi et hold der kan servere velsmagende og elegante cocktails – med et charmerende smil langer vi cocktails over disken i pendulfart.

Barudstyr, glas og alt det andet

Vi kan sørge for at der er styr på det hele – i skal ikke tænke på noget i forhold til baren, da vi sørger for at alt er taget hånd om. Lad os klare komplet cocktail catering for jer, så skal i ikke tænke mere på det.

Gem og del indholdet i kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du eller enhver med linket kan bruge det til at hente denne kurv til enhver tid.
Back Gem og del indholdet i kurven
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)